Dupa ce Jandarmeria a anuntat ca securitatea meciului din aceasta seara, dintre echipele de hochei pe gheata Steaua si SC Miercurea Ciuc, va fi asigurata de un dispozitiv format din o suta de jandarmi, secretarul general al FRHG, Eduard Pana, a spus
Dupa ce Jandarmeria a anuntat ca securitatea meciului din aceasta seara, dintre echipele de hochei pe gheata Steaua si SC Miercurea Ciuc, va fi asigurata de un dispozitiv format din o suta de jandarmi, secretarul general al FRHG, Eduard Pana, a spus ca are unele temeri deoarece numarul fortelor de ordine este mic. "Sunt putini jandarmi! Ganditi-va ce s-a intamplat acum doua saptamani, cand cei din Miercurea Ciuc s-au retras de pe gheata. Sunt ingrijorat si sper sa nu fie incidente", a spus Pana, in vreme ce presedintele sectiei steliste, Cristian Carlan, a mentionat ca numarul jandarmilor este suficient deoarece oaspetii vor fi sustinuti din tribunele Patinoarului "Mihai Flamaropol" de doar 25 de fani. Mentionam ca finala Superligii se disputa dupa sistemul cel mai bun din sapte partide, primul meci fiind adjudecat de "ciucani", cu 4-2. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.