Suspectat de "blat" de Sorin Cartu, fost antrenor al celor doua echipe, dar si blocat la cateva case de pariuri, partida dintre FC Arges si Univ. Craiova, scor 0-0, s-a jucat pe bune. Mai mult, cei doi patroni, Cornel Penescu (FC Arges) si Adrian
Suspectat de "blat" de Sorin Cartu, fost antrenor al celor doua echipe, dar si blocat la cateva case de pariuri, partida dintre FC Arges si Univ. Craiova, scor 0-0, s-a jucat pe bune. Mai mult, cei doi patroni, Cornel Penescu (FC Arges) si Adrian Mititelu (foto) (Craiova), desi prieteni, s-au contrat la final pe tema arbitrajului.
"Asistentii ne-au tocat tot meciul. Nu ne-au lasat sa castigam. I-am spus si lui Penescu sa nu mai faca asemenea lucruri", a spus Mititelu, bucuros insa ca, prin acest egal, Craiova a infirmat suspiciunile de aranjament. De aceeasi parere a fost si antrenorul oltenilor, Stefan Stoica, acesta declarand ca Universitatea si-a indeplinit obiectivul de a obtine un punct in meciul cu FC Arges. "Ma multumeste rezultatul obtinut. Faptul ca inaintea partidei s-a vehiculat ca meciul va fi blat s-a dovedit a fi o mare prostie. Noi nu am avut astazi forta sa obtinem cele trei puncte, dar suntem multumiti ca ne-am indeplinit obiectivul, acela de a castiga un punct", a spus Stoica. De partea cealalta, Penescu a spus: "Cine crede ca eu fac blaturi nu stie ce vorbeste! Poate cei care ne-au suspectat au facut asa ceva". In schimb, antrenorul-jucator al pitestenilor, Dorinel Munteanu, care a debutat pentru FC Arges, crede ca echipa sa se va salva de la retrogradare. "Dezamagirea este mare pentru acest semiesec. Eu cred ca meritam sa obtinem cele trei puncte, dar ineficacitatea ne-a costat. Vreau sa analizez acest joc si voi vedea cauzele care au dus la acest semiesec. Vreau sa salvez cu orice pret pe FC Arges. Mai avem de castigat 24 de puncte in acest retur, lucru greu dar nu imposibil", a spus Munteanu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.