Andreea Grigore si Flavius Koczi vor reprezenta Romania la "Cupa Tyson" de gimnastica artistica, programata in weekend-ul viitor, la Jacksonville (SUA), la competitie anuntandu-si prezenta opt medaliati la Mondialele de anul trecut: Sasha Artemev, Ja
Andreea Grigore si Flavius Koczi vor reprezenta Romania la "Cupa Tyson" de gimnastica artistica, programata in weekend-ul viitor, la Jacksonville (SUA), la competitie anuntandu-si prezenta opt medaliati la Mondialele de anul trecut: Sasha Artemev, Jana Bieger si Ashley Priess (SUA), Elyse Hopfner-Hibbs (Canada), Zhou Zhuoru (China), Fabian Hambuchen (Germania), Kristina Pravdina si Maxim Deviatovski (Rusia). Dupa acest concurs, debuteaza sezonul din 2007, cu etapele de Cupa Mondiala, primele doua urmand sa se desfasoare la Paris (17-18 martie) si Cottbus (23-25 martie). La ambele intreceri, Romania va fi reprezentata de Sandra Izbasa si Steliana Nistor, respectiv, Marian Dragulescu, Flavius Koczi, Daniel Popescu si Razvan Selariu. Gimnastii nostri se pregatesc pentru participarea la Europenele individuale, care vor avea loc la Amsterdam, intre 26 si 29 aprilie. (C.V)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.