Dupa 0-2 in Ghencea, doar o minune mai putea face ca Steaua sa se califice in dauna detinatoarei trofeului, FC Sevilla. Pe arena pe care castiga CCE in 1986, stelistii au jucat pentru onoare si nu se poate spune ca au dezamagit. Totusi, cu unii dintr
Dupa 0-2 in Ghencea, doar o minune mai putea face ca Steaua sa se califice in dauna detinatoarei trofeului, FC Sevilla. Pe arena pe care castiga CCE in 1986, stelistii au jucat pentru onoare si nu se poate spune ca au dezamagit. Totusi, cu unii dintre titulari menajati, FC Sevilla s-a impus la limita si merge mai departe. Antrenorul stelist Cosmin Olaroiu a declarat dupa meci ca romanii au ajuns, anul trecut, departe in aceasta competitie deoarece au avut mai mult noroc la tragerea la sorti. "Am facut un meci mai bun decat cel de la Bucuresti. Am avut ocazia de a marca, dar atunci cand nu o faci, o face cealalta echipa. Tinand cont de faptul ca inca ne aflam in pauza, acesta nu este adevaratul nivel al echipei mele. Totusi, daca l-am fi avut pe Dica, am fi fructificat din ocaziile avute", a spus Olaroiu, care a recunoscut superioritatea Sevillei. Olaroiu considera ca FC Sevilla poate repeta in acest an performanta de a castiga Cupa UEFA. "Sevilla a castigat Cupa UEFA si Supercupa Europei, este o echipa de mare valoare si poate sa repete performanta. Anul trecut, romanii au ajuns departe in Cupa UEFA pentru ca au avut mai mult noroc la tragerea la sorti", a mentionat Olaroiu. (MIG)
FC SEVILLA - STEAUA 1-0 (1-0)
A marcat: Kerjakov (45+2).
Stadion: "Ramon Sanchez Pizjuan"; spectatori: 20.000
SEVILLA: Palop - Hinkel, Escude, Aitor Ocio (76 Dragutinovic), David - Dani Alves, Marti, Maresca, Puerta (21 capel) - Alfaro (81 Poulsen) - Kerjakov. Antrenor: J. Ramos.
STEAUA: Cernea - St. Stancu, D. Goian, Radoi, P. Marin (46 G. Coman) - Nicolita, Paraschiv, Ov. Petre, Bostina (76 V. Iacob) - Cristocea (55 M. Croitoru) - Val. Badea. Antrenor: C. Olaroiu.
Cartonase galbene: Kerjakov (41), Dragutinovic (77) / Nicolita (23), M. Croitoru (66), Paraschiv (70), Val. Badea (87).
Au arbitrat: S. Dougal - A. Cunningham, K. Sorbie (toti din Scotia).
In tur: Steaua - FC Sevilla 0-2.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.