In tara
Vremea va continua sa se raceasca in cea mai mare parte a tarii. Ziua, cerul va fi variabil, mai mult noros in estul, sudul si centrul tarii, unde temporar vor cadea precipitatii slabe, posibil si sub forma de ninsoare. Vantul va
In tara
Vremea va continua sa se raceasca in cea mai mare parte a tarii. Ziua, cerul va fi variabil, mai mult noros in estul, sudul si centrul tarii, unde temporar vor cadea precipitatii slabe, posibil si sub forma de ninsoare. Vantul va sufla moderat, la munte viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -6 - -5 grade in nordul Moldovei, pana la 12-13 grade in Oltenia. Temperaturile minime se vor situa intre -18 - -16 in nordul Moldovei pana in jur de 0 grade in Campia de Vest.
La Bucuresti
Cerul va fi mai mult noros. In cursul zilei, temporar vor fi precipitatii slabe, la inceput sub forma de ploaie, apoi lapovita si ninsoare. Vantul va prezenta intensificari. Temperatura va scadea, avand valoarea maxima de 5-6 grade si minima de -8 - -6 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.