Vlas a cerut in repetate randuri instantei sa fie lasata libera, deoarece nu reprezinta un pericol pentru opinia publica, avocata acesteia reamintind de fiecare data ca Vlas s-a predat de bunavoie si a ajutat procurorii cu informatii valoroase. Deciz
Vlas a cerut in repetate randuri instantei sa fie lasata libera, deoarece nu reprezinta un pericol pentru opinia publica, avocata acesteia reamintind de fiecare data ca Vlas s-a predat de bunavoie si a ajutat procurorii cu informatii valoroase. Decizia magistratilor de mentinere a arestului preventiv este una definitiva si nu mai poate fi atacata cu recurs. In dosarul FNA, Ioana Maria Vlas este acuzata ca ar fi inselat circa 13.000 de investitori ai fondului, prejudiciul fiind estimat la 25 de miliarde de lei. Pe 23 martie 2006, Tribunalul Bucuresti a hotarat condamnarea acesteia la sapte ani de inchisoare si doi ani de interzicere a unor drepturi civile dupa executarea pedepsei. Alaturi de Vlas, in acelasi dosar, sunt judecati Nicolae Popa si Gavril Batran, pentru comiterea infractiunilor de inselaciune, falsuri in inscrisuri, abuz in serviciu si instigare la furt in forma calificata.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.