Florin Raducioiu a infirmat ieri dimineata zvonurile aparute in presa, privind demisia sa din functia de manager sportiv al lui FC Dinamo. "Mai presus de orice subiect, de orice zvon lansat cu rautate, un singur lucru conteaza in aceste zile pentru t
Florin Raducioiu a infirmat ieri dimineata zvonurile aparute in presa, privind demisia sa din functia de manager sportiv al lui FC Dinamo. "Mai presus de orice subiect, de orice zvon lansat cu rautate, un singur lucru conteaza in aceste zile pentru toti dinamovistii: meciul cu Benfica. Cel mai important este returul cu Benfica si toti trebuie sa fim alaturi de echipa. Dinamo are nevoie de liniste, are puterea de a trece de Benfica, insa e nevoie de unitate la toate nivelurile. E adevarat ca trebuie sa plec in Italia pentru o problema personala despre care nu-mi place sa vorbesc. Pentru cateva zile, poate o saptamana. Dar ma voi intoarce pentru a-mi continua munca inceputa la Dinamo. Vreau sa le multumesc tuturor pentru intelegere si sa le transmit un mesaj tuturor suporterilor dinamovisti. Sa demonstreze inca o data ca formeaza cea mai puternica galerie din Romania, sa fie alaturi de echipa pe toata durata meciului cu Benfica. Cu mult echilibru, Dinamo poate aduce o mare bucurie tuturor romanilor", a declarat Raducioiu pentru site-ul oficial al lui FC Dinamo. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.