Suporterii echipei Universitatea au anuntat ca nu sunt interesati de meciul dintre Rapid si "Poli" Timisoara, din etapa a 20-a Ligii I, care se va disputa duminica, in Banie. Fanii olteni au spus ca nu vor veni la meci, asa ca suporterii si conducato
Suporterii echipei Universitatea au anuntat ca nu sunt interesati de meciul dintre Rapid si "Poli" Timisoara, din etapa a 20-a Ligii I, care se va disputa duminica, in Banie. Fanii olteni au spus ca nu vor veni la meci, asa ca suporterii si conducatorii celor doua echipe sa nu-si faca probleme. "Pe noi ne intereseaza doar Universitatea, nu celelalte echipe. Noi vom merge in numar mare sambata, la Pitesti, si vom sarbatori succesul pana noaptea tarziu, asa ca duminica seara nu vom mai avea chef sa mergem pe <<Ion Oblemnco>> pentru meciul Rapid - Timisoara. LPF, Rapid si Timisoara pot sa stea fara griji ca nu se va intampla nimic rau din punctul nostru de vedere", a declarat Victor Neagoe, unul dintre liderii galeriei craiovene. Neagoe considera ca nu vor fi mai mult de 2000 de spectatori la meci. "Am auzit ca vor fi masuri nemaintalnite, insa nu stiu daca vor fi mai mult de 2000 de persoane pe stadion. Vad acum ca Plesan si Grigorie de la Timisoara si Rada si Stancu de la Rapid se dau olteni adevarati, fiecare incercand sa-si apropie suporterii din Banie. Nu au nici o sansa! Pentru noi raman niste tradatori! Rapid a facut mult tam-tam ca nu a vrut sa vina in Banie. De ce nu anunta ca nu este de acord cu disputarea meciului cu Universitatea in Capitala? Asa le convine?", a precizat Neagoe. Pentru a evita eventuale violente, oficialii Rapidului, care au inspectat marti stadionul din Craiova, au cerut ca Peluza "Cristi Neamtu", acolo unde galeria Universitatii sta la meciurile de pe teren propriu, sa fie inchisa. Totodata, rapidistii se gandesc ca la acest meci sa puna in vanzare bilete numai in Bucuresti, iar pentru oltenii care vor sa vina sa asiste la joc pretul acestora sa fie mult mai mare. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.