Pe masura ce se apropie faimoasa ceremonie a premiilor Oscar, vedetele alearga de colo colo pentru a-si pune la punct silueta, chipul, parul si tinutele. Nimeni nu munceste mai mult acum la Hollywood ca cei de la coafor, cosmetica, sali de aerobic
Pe masura ce se apropie faimoasa ceremonie a premiilor Oscar, vedetele alearga de colo colo pentru a-si pune la punct silueta, chipul, parul si tinutele. Nimeni nu munceste mai mult acum la Hollywood ca cei de la coafor, cosmetica, sali de aerobic, fitness si alte saloane de infrumusetare. Toata lumea vrea corpuri sculptate si stralucitoare, coafuri impecabile si tinute unice, pretioase care sa le scoata in evidenta siluetele obtinute cu mare truda.
Insa camerele si chiar cel mai performant aparat de fotografiat nu poate surprinde "dedesubturile" unui aspect impecabil. Expertii "in frumusete" au dezvaluit cateva secrete ale unui aspect impecabil: corsetele "ucigase", invizibile chiar si sub cea mai indiscreta rochie, "aparatoare" de silicon care sunt menite sa ascunda sanii, mese de par fals si tratamente faciale extraordinar de scumpe care intineresc - uneori doar pentru cateva zile - cele mai obosite si mai imbatranite chipuri.
Stilistii lucreaza zilele acestea zi si noapte, scot pe piata cele mai sofisticate si mai bizare tratamente si solutii de infrumusetare, astfel incat sa-si poata satisface clientii milionari si rasfatati.
Bai in ciocolata, masca de fata cu praf de diamante sau cu caviar, spray-uri care netezesc, dau stralucire, bronzeaza sau albesc, alifii, creme, injectii cu botox sau cu colagen, toate acestea se consuma acum in cantitati industriale.
Exista si solutii minune care dau impresia unui corp "lucrat la sala" si care definesc muschii, muschi care de fapt nu exista, povesteste Jimmy Coco, un expert care lucreaza cu multe vedete ca Eva Longoria, Jennifer Garner si Lara Flynn Boyle.
"Daca fetele nu prea au fost pe la sala, eu le pot face sa arate ca si cum ar fi fost. Le pot da stralucire si le pot chiar schita zonele unde ar trebui sa se afle muschii", marturiseste Coco.
In ceea ce priveste chipul, nimic nu e prea mult. Exista chiar tratamente cu silicon care "pun o bariera" intre piele si farduri, astfel incat fata vedetelor sa straluceasca efectiv, proaspete ca si cum ar straluci "in soarele de dimineata". Unul dintre expertii in make-up care a dorit sa-si pastreze anonimatul a soptit ca aproape toate vedetele de pe covorul rosu ar arata complet diferit fara straturile si tratamentele la care au muncit din greu zeci de oameni.
Exista si cremele care fac pielea efectiv sa straluceasca (creme si tratamente folosite de J-Lo, Demi, Cameron, Julia, Drew, Charlize si altele). Astfel de produse reflecta lumina si dau un aspect foarte tanar si stralucitor pielii.
Nici sutienele nu sunt un obiect de lenjerie intima foarte usor de ales: in functie de rochie trebuie sa ridice, sa adune, sa mareasca, sa se lipeasca, sa nu aiba bretele, intr-un cuvant sa existe dar sa para ca nu ar exista.
"Sunt unele ocazii in care trebuie sa ne descurcam rapid, cu ce avem la indemana. In astfel de situatii criza sunt bune si dischetele de bumbac, lipite cu banda adeziva. E ca si cum ai participa la un experiment. Exista proceduri foarte dureroase, dar pentru frumusete lumea indura", a declarat o alta specialista.
Desi nimeni nu ar crede, se folosesc chiar si benzi dublu-adezive care lipesc rochia de trup "in locuri cheie" ca sa se evite momentele jenante, diverse cute si falduri etc.
Eva Longoria fara masca Toata lumea a auzit de injectiile cu botox, dar ceea ce putina lume stie este ca acestea se folosesc nu numai pentru fata.
Specialistii povestesc faptul ca materialele naturale se pateaza imediat de transpiratie: "daca ai o rochie de matase, de fiecare data cand o atingi, lasi o urma. O picatura de transpiratie se transforma intr-o imensa pata jenanta". Solutia? Botoxul, care injectat in zona subratului, paralizeaza temporar glandele sudoripare si nu mai exista nici un strop de transpiratie. O alta solutie este Drysol, un tratament care este prescris de medic si care "usuca" glandele sudoripare.
Nici parul nu scapa de tratamente, extensii, este tapat, taiat, calcat, dat cu spray-uri antistatice etc.
Pentru barbati este mai usor, dar si printre acestia exista metrosexuali care se machiaza si care doresc sa arate senzational pe covorul rosu. (M.BICA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.