Casele de pariuri care au in program meciuri din Romania nu au inclus in oferta lor partida dintre Poli Timisoara si Poli Iasi, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, care se va disputa miercurea viitoare. Asta in conditiile in care, celelalte
Casele de pariuri care au in program meciuri din Romania nu au inclus in oferta lor partida dintre Poli Timisoara si Poli Iasi, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, care se va disputa miercurea viitoare. Asta in conditiile in care, celelalte trei meciuri din aceeasi competitie, pot fi pariate de amatori. Cele doua echipe sunt banuite ca ar fi pus la cale un aranjament, dupa ce iesenii au acceptat sa joace mansa unica a acestei faze pe terenul celor de la Timisoara. La inceput moldovenii nu au dorit, insa presati de "subtirimea" lotului si de faptul ca antrenorul Ionut Popa isi dorea mult doi jucatori care nu mai aveau loc la Poli din Banat, Leonard Naidin si Adrian Ilie. Timisorenii nu au ascuns ca ii vor vinde pe cei doi la un pret modic (40.000 USD), daca moldovenii accepta sa joace pe Bega meciul de Cupa Romaniei.
Ceea ce pana la urma s-a intamplat, alimentand suspiciunile ca Poli Timisoara isi va trece in cont o victorie fara emotii. Ionut Popa s-a straduit zile in sir sa convinga ca acest schimb este amical doar pana la intrarea in teren, presa s-a facut ca il crede, abandonand subiectul pana la meci, insa casele de pariuri au decis sa nu includa in oferta un meci in jurul caruia planeaza atatea suspiciuni. Celor enumerate mai sus li se adauga si parcursul usor al banatenilor in aceasta competitie, unde au mai avut un meci amical, cu echipa a doua a clubului, in primul tur, dar si faptul ca finala Cupei Romaniei se va disputa la Timisoara, conform intelegerii dintre FRF si sponsorul competitiei, motiv pentru care lui Poli i-ar fi inlesnit accesul in ultimul act. Ionut Popa, antrenorul de la Iasi, a reactionat dur la aflarea vestii ca bookmaker-ii nu au introdus meciul in oferta. "Daca au facut treaba asta, cei de la casele de pariuri sunt niste prosti. Am spus-o si o repet: vom juca pe teren! Cei care nu inteleg acest aspect sunt niste idioti! Eu nu le spun elevilor mei sa faca blat, nici presedintele Boca, nici primarul Nichita nu pot sa faca asa ceva!", a reactionat Popa. In ultimul an, o singura data s-a intamplat ca un meci din Liga I sa fie scos din oferta de pariuri, suspiciune dovedita ulterior nefondata, iar partidele din Romania au primit tot mai mult credit din partea caselor de pariuri, fiind scoase restrictiile de pariere pe un singur meci sau alte ingradiri venite din teama de blaturi.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.