Tanara este internata acum la sectia de anestezie, terapie intensiva a Spitalului Floreasca. Doctorul Razvan Tranca, a aruncat-o pe tanara de la etajul VI al unui imobil situat pe Calea Mosilor, fata suferind leziuni foarte grave. Tranca a fost retin
Tanara este internata acum la sectia de anestezie, terapie intensiva a Spitalului Floreasca. Doctorul Razvan Tranca, a aruncat-o pe tanara de la etajul VI al unui imobil situat pe Calea Mosilor, fata suferind leziuni foarte grave. Tranca a fost retinut si dus la sediul Politiei Capitalei pentru audieri, investigatiile in cazul sau fiind coordonate de un procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. Procurorii l-au retinut pe medic pentru 24 de ore, sub acuzatia de tentativa de omor si urmeaza sa fie prezentat Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. Tanara ar fi spus personalului de la ambulanta ca doctorul o chemase la el acasa sa-i schimbe un pansament si ca ar fi aruncat-o pe geam. Victima, care mai are putin pana la implinirea varstei de 18 ani, a fost transportata la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a fost internata in stare foarte grava. In urma investigatiilor, medicii au stabilit ca fata a suferit traumatism cranio-cerebral minor, contuzie abdominala si lombara dreapta, luxatie la umarul drept, fractura cu mai multe fragmente la calcaiul drept, o departare a oaselor bazinului, o rana la palma dreapta, zgarieturi si pneumotorax. Totodata, doctorii i-au recoltat fetei probe pentru a se stabili daca a fost victima unui viol, acestea fiind preluate de catre procurorii criminalisti.
Violent cu familia
Razvan Tranca, in varsta de 45 de ani, este casatorit cu o doctorita stomatolog, are doi copii minori si este angajat ca asistent universitar la catedra de chirurgie infantila a Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila". De asemenea, el lucreaza la clinica de chirurgie a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii "Grigore Alexandrescu". Vecinii l-au caracterizat pe chirurg ca fiind o persoana violenta, "isi batea nevasta frecvent, facea scandal, nemaiputand suporta, in urma cu trei zile, femeia si-a luat copiii si a plecat." La randul lor, colegii medicului Razvan Tranca spun ca fapta lui este incalificabila, dar nu are nimic de-a face cu profesia, astfel de lucruri putandu-se intampla in orice meserie. De asemenea, seful clinicii de chirurgie, Ioan Basca, a declarat ca "Tarca are un real talent chirurgical si e un bun operator. Nu are un comportament de om nebun, dar fapta sa nu are nici o justificare. Din punctul meu de vedere, cariera lui s-a terminat aici".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.