"Este foarte important pentru mine ca am inscris, ne va fi mai usor la Bucuresti. Benfica este o echipa experimentata in cupele europene si s-a vazut in cele cinci-sase ocazii pe care le-am avut, fata de una a lui Dinamo", a spus Santos care, in timp
"Este foarte important pentru mine ca am inscris, ne va fi mai usor la Bucuresti. Benfica este o echipa experimentata in cupele europene si s-a vazut in cele cinci-sase ocazii pe care le-am avut, fata de una a lui Dinamo", a spus Santos care, in timpul conferintei de presa, a confundat Bucurestiul cu Budapesta! "Benfica merita sa castige la o diferenta mai mare, dar 1-0 este un rezultat pozitiv. Avem armele necesare ca sa mergem la Bucuresti sa invingem", a spus Santos, care a precizat ca Dinamo este "o echipa excelenta si are mari valori, desi si-a creat o singura ocazie de gol tot meciul". Potrivit cotidianului "O Jogo", Santos considera rezultatul corect desi a spus ca Benfica se putea impune la o diferenta mai mare: "Rezultatul este corect, desi am fi putut invinge la o diferenta mai mare.
La Bucuresti va fi un joc diferit. Dinamo va trebui sa incerce sa ajunga mai mult in atac si, in opinia mea, noi avem sanse mari sa mergem mai departe in Cupa UEFA". Santos a subliniat asemanarea dintre meciul cu Dinamo si cel cu Boavista Porto, din campionatul Portugaliei, scor 0-0, constand in ocaziile clare ratate de Benfica. "Meciurile au fost asemanatoare. Au fost trei sau patru faze la care mingea s-a incapatanat sa nu intre in poarta", a mentionat Santos. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.