Astazi se va judeca la Curtea de Arbitraj pentru Fotbal din cadrul FRF si litigiul dintre Claudio Zambon si Marian Iancu, legat de palmaresul Politehnicii Timisoara. Zambon, al carui club, SC Politehnica Timisoara SA, activeza in Liga a III-a, se bazeaza pe o decizie a Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, care ii da dreptate, in timp ce Iancu, detinatorul CS FCU Politehnica Timisoara, sustine ca a avut castig de cauza la instantele civile.
De la decizia TAS, din 5 decembrie 2006 si pana in prezent, FIFA a somat de mai multe ori FRF sa puna in aplicare aceasta decizie. Astfel, lui FCU Politehnica Timisoara i se cere sa continue sa foloseasca numele precedent, CS FC Politehnica AEK Timisoara sau sa isi ia un alt nume, aprobat de FRF, prin care sa nu se mai riste confuzii cu numele SC FC Politehnica Timisoara SA. De asemenea, lui FCU Politehnica ii este interzis sa imite culorile sau sa foloseasca palmaresul, istoria si logo-ul SC FC Politehnica SA. Clubul lui Iancu trebuie sa plateasca Politehnicii lui Zambon suma de 90.000 de euro drept compensatie pentru violarea dreptului de folosire a numelui, a culorilor, a palmaresului, a istoriei si a logo-ului SCS FC Politehnica SA intre 13 iunie 2006 si 4 decembrie 2006 inclusiv, suma care trebuia platita intr-o luna de la primirea acestei sentinte. TAS mai spune ca, la randul ei, CAF va acorda o decizie, intr-o perioada de timp rezonabila, prin care se vor stabili sumele compensatorii care vor trebui platite catre SC FC Politehnica SA de catre FCU Politehnica pentru fiecare folosire a numelui, a palmaresului, a istoriei, a logo-ului si a culorilor intre 31 ianuarie 2005 si 12 iunie 2006 inclusiv. In asteptarea sedintei CAF, CS FCU Politehnica, reprezentat de Iancu, a facut o adresa catre TAS, discutata pe 8 ianuarie, prin care cerea interpretarea deciziei din 5 decembrie (s-a recurs la interpretare deoarece nu se putea cere o reanalizare a deciziei, aceasta fiind definitiva si executorie; practic s-a cerut explicarea sentintei). Pe 1 februarie, TAS raspunde celor doua cluburi, dar si federatiei, ca cererea de interpretare a fost respinsa de Divizia de Apel in Arbitraj si ca se mentine decizia din 5 decembrie 2006. Mai mult, FRF a fost instiintata de FIFA sa aplice decizia, in caz contrar cazul urmand sa ajunga la Comisia de Disciplina a forului mondial. Aici, FIFA poate sanctiona FRF, conform regulamentelor, incepand de la amenda si mergand pana la excluderea Nationalei si a echipelor de club din toate competitiile internationale.