O firma de inginerie spaniola va realiza un sondaj printre soferii bucuresteni pentru a afla daca orasul are nevoie de locuri de parcare. Cercetarea ar fi necesara pentru elaborarea "strategiei pentru dezvoltarea parcarilor in parteneriat public-p
O firma de inginerie spaniola va realiza un sondaj printre soferii bucuresteni pentru a afla daca orasul are nevoie de locuri de parcare. Cercetarea ar fi necesara pentru elaborarea "strategiei pentru dezvoltarea parcarilor in parteneriat public-privat", document care costa 600.000 de euro.
Potrivit unui comunicat al Primariei Capitalei, "municipalitatea, in parteneriat cu firma de consultanta spaniola INOCSA Ingenieria SL, dezvolta, in perioada ianuarie - iulie 2007, prima faza a proiectului "Strategia pentru dezvoltarea parcarilor in regim de parteneriat public-privat in Bucuresti". Proiectul - finantat printr-un grant de 600.000 de euro oferit de Guvernul Spaniei - presupune identificarea necesarului de locuri de parcare in Capitala. Inginerii spanioli au impartit centrul Bucurestiului in 25 de subzone, in aceste perimetre urmand sa fie stabilit un necesar de locuri de parcare, dar si posibilitati de construire a acestora (supraterane sau subterane). Pentru a se edifica asupra necesarului de locuri de parcare, inginerii spanioli vor efectua si un sondaj printre soferii bucuresteni, care vor fi chestionati - in perioada 14 februarie - 2 martie 2007 - cu privire la "cererea si oferta de locuri de parcare in zonele studiate". Sondajele vor fi efectuate cu personal ce va fi identificat prin ecusoane, municipalitatea solicitand in acest sens sprijinul si cooperarea persoanelor chestionate, se mai arata in comunicatul Primariei. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.