Seful conservatorilor Dan Voiculescu le-a cerut procurorului general si ministrului Justitiei sa explice de ce au trimis la DNA dosarul privind Banca Agricola la 48 de ore de la solicitarea pe care presedintele Traian Basescu a facut-o in acest sens,
Seful conservatorilor Dan Voiculescu le-a cerut procurorului general si ministrului Justitiei sa explice de ce au trimis la DNA dosarul privind Banca Agricola la 48 de ore de la solicitarea pe care presedintele Traian Basescu a facut-o in acest sens, iar nu mai devreme. "De ce au trimis dupa 48 de ore dosarul la DNA? Ori acestea nu si-au facut datoria, ori asculta de comanda presedintelui Traian Basescu. Ambele sunt grave si au obligatia de a raspunde opiniei publice", a comentat Voiculescu. El a aratat ca Traian Basescu a cerut in urma cu doua zile redeschiderea unor dosare, printre care si cel referitor la Banca Agricola, iar procurorul general a trimis ieri la DNA dosarul Bancii Agricole. Reactia lui Voiculescu a venit dupa ce procurorul general Codruta Kovesi a afirmat ca dosarul privind Banca Agricola a fost trimis procurorilor anticoruptie, declaratia venind la doua zile dupa ce Traian Basescu sustinea la bilantul activitatii DNA ca ar trebui reluate dosare vechi precum Bancorex, Banca Agricola si Tigareta II. (D.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.