Atat la intrarea, cat si la iesirea de la DNA, Iordache a refuzat sa dea declaratii presei. ZIUA a prezentat pe larg caracatita coruptiei, care a acaparat administratia publica bucuresteana. Printre cei care batjocoresc cetatenii si banii publici se
Atat la intrarea, cat si la iesirea de la DNA, Iordache a refuzat sa dea declaratii presei. ZIUA a prezentat pe larg caracatita coruptiei, care a acaparat administratia publica bucuresteana. Printre cei care batjocoresc cetatenii si banii publici se numara primarul general Adriean Videanu, arhitectul sef al Capitalei, Adrian Bold, directorul directiei transporturi, Gheorghe Udriste, directorul AFI, Luminita Mihutu, directorul Directiei de Inspectie si Control General, Viorel Uleia, si nu in ultimul rand Adrian Iordache. Acesta semneaza actele importante ale primariei atat in calitate de sef al Directiei Juridice, cat si in calitate de secretar al Primariei Municipiului Bucuresti.
Dupa ce fostul secretar Dumitru Stanescu a parasit institutia tot in urma unui caz de coruptie. Iordache a fost amestecat, cu ctativa ani in urma, intr-o afacere cu un imobil din centrul istoric al Bucurestiului care a fost pierdut din acte de Primaria Capitalei. Respectivul bloc a trezit interesul unei importante fete bisericesti. La Directia de Evidenta a Proprietatii din cadrul PMB, blocul figura ca proprietate de stat in administrarea fostului ICRAL Vitan (actualmente Titan SA) Instantele judecatoresti au obligat Primaria Capitalei sa incheie contracte de inchiriere cu cei care domiciliau in acel imobil. Ca locatarii sa beneficieze de contracte de inchiriere este nevoie de o hotarare a Consiliului General al Municipiului Bucuresti prin care sa se aprobe reinscrierea imobilului in evidentele Primariei. Proiectul de hotararile a fost promovat de trei ori de Administratia Fondului Imobiliar, insa tot de atatea ori a fost respins de Directia Juridica. Adrian Iordache a fost cel care s-a opus constant, fiind vazut chiar parasind locuinta celui care viza blocul cu pricina. Asta fara a mai aminti de chiriile pe spatiile primariei sau chiar imobile si terenuri, pierdute in instanta din cauzaintereselor si rea-vointei sefului juridicului. Si exemplele pot continua. Chiar zilele trecute, pe numele lui Adrian Iordache a fost formulata o alta plangere, despre un imobil situat in strada Bucegi 79, si care, conform proprietarului de drept, mafia imobiliara din Primaria Capitalei incearca sa il "redirectioneze".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.