Miercuri seara, principalele adversare ale Romaniei din Grupa G a preliminariilor pentru Euro 2008 au obtinut victorii concludente in amicalele sustinute. Olanda a distrus Rusia, iar Bulgaria s-a distrat cu Cipru.
Olanda a invins cu 4-1
Miercuri seara, principalele adversare ale Romaniei din Grupa G a preliminariilor pentru Euro 2008 au obtinut victorii concludente in amicalele sustinute. Olanda a distrus Rusia, iar Bulgaria s-a distrat cu Cipru.
Olanda a invins cu 4-1 (0-0) selectionata Rusiei, intr-un meci amical disputat la Amsterdam. Pentru Olanda au marcat Babel (69), Sneijder (72), Mathijsen (81) si Van der Vaart (89p), in timp ce golul Rusiei a fost inscris de Bastrov (77). Selectionerul Olandei, Marco van Basten (foto), a trimis in teren urmatorii jucatori: Stekelenburg - Jaliens, Mathijsen, Bouma, Van Bronckorst (78 De Cler) - Landzaat (46 Sneijder), De Jong (63 Mendes da Silva), Seedorf (78 Huntelaar) - Van der Vaart, Vennegoor of Hesselink, Kuyt (46 Babel). Van Basten a declarat ca evolutia Olandei s-a imbunatatit dupa intrarea lui Sneijder. "Intotdeauna este excelent pentru moral sa te impui la un scor mare, dar trebuie sa relativizam acest succes in fata unor adversari care au avut de suferit din punct de vedere fizic in a doua repriza. Nu a fost totul perfect, dar a existat dorinta de a juca bine. Inceputul meciului nu a fost foarte bun, dar o partida dureaza 90 de minute si trebuie sa judecam o prestatie in ansamblul ei. Ne-am asumat riscuri in finalul meciului si am platit pentru ele. Intrarea lui Sneijder ne-a facut bine", a spus Van Basten * Bulgaria a castigat turneul international amical din Cipru, dupa ce a invins cu scorul de 3-0 (1-0) selectionata similara a tarii gazda. Golurile au fost marcate de Berbatov (45 p, 87) si Gheorghiev (68). In primul meci disputat marti in Cipru, Bulgaria a invins Letonia cu scorul 2-0 * Albania a pierdut cu 0-1 amicalul de la Tirana cu Macedonia. Unicul gol al meciului a fost marcat de Ristic (33) * In alte meciuri amicale disputate marti, Belarus a remizat, scor 2-2, in deplasare, cu Iran ("dubla" V. Hleb), Luxemburg a trecut pe teren propriu cu 2-1 de Gambia (goluri A. Joachim si Sagramola), iar Slovenia a castigat acasa cu Estonia, scor 1-0 (gol marcat de K. Lavric). (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.