Comisia de Disciplina a FRF l-a suspendat miercuri seara pe presedintele CA al lui FC National pentru 8 etape si l-a amendat cu 7000 de lei pentru insulte aduse presedintelui LPF, Dumitru Dragomir. Ieri, la sedinta Curtii de Arbitraj pentru Fotbal
Comisia de Disciplina a FRF l-a suspendat miercuri seara pe presedintele CA al lui FC National pentru 8 etape si l-a amendat cu 7000 de lei pentru insulte aduse presedintelui LPF, Dumitru Dragomir. Ieri, la sedinta Curtii de Arbitraj pentru Fotbal, care a amanat pentru inca o saptamana cazurile Srhoj si Abiodun, Iacov a fost dat afara din sala dupa un schimb de replici cu doi dintre membrii CAF.
Constantin Iacov, presedintele CA al lui FC National, isi continua razboiul cu sefii fotbalului romanesc, ultimele doua zile fiind mai mult decat agitate pentru seful din Cotroceni. Mai intai, miercuri seara, Iacov a fost suspendat de catre Comisia de Disciplina a FRF pentru opt etape si amendat cu 7000 de lei, motivul fiind "insultele aduse presedintelui LPF". "Eu mi-am exprimat doar o parere si am cerut demisia lui Dragomir! I-am spus sa se ocupe de terasa din Herastrau si sa nu mai faca trafic la influenta la liga. A spus ca nu este terasa lui, dar s-a dus acasa peste Chiliman (n.r. - Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1)! Asta este! M-au suspendat si vor ca acum sa ma declare persona non-grata. Dar eu voi renunta la functia de la FC National si ma voi lupta in continuare", a spus Iacov. Ieri a fost alta zi importanta pentru Iacov. CAF, condusa de Ion Turculeanu, a judecat cazurile Srhoj si Abiodun, dar a amanat decizia pentru o saptamana, pe motive de procedura. "Avocatul meu i-a prins cu mai multe neconcordante si, pentru a nu-mi da dreptate, au amanat cazul! Sunt foarte curios ce vor mai inventa joia viitoare", a spus Iacov. Acesta a avut, in timpul sedintei, un conflict verbal cu doi dintre membrii CAF, Dragos Chilea si Vasile Dinu. "Le-am spus ca nu mai este ca pe timpul lui Ceausescu! Ei au fost in procuratura in acele vremuri, cand mai intai arestau si apoi cautau probe! Stie toata lumea cine sunt cei doi, iar Chilea a fost chiar sub ancheta penala", a explicat Iacov disputa in urma careia a fost dat afara din sala.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.