Pe langa consacratele sectiuni competitionale ale Astra Film (Festival international de film documentar si antropologie vizuala) - internationala, documentar romanesc si film studentesc - editia din acest an programeaza si un program special - "Trans
Pe langa consacratele sectiuni competitionale ale Astra Film (Festival international de film documentar si antropologie vizuala) - internationala, documentar romanesc si film studentesc - editia din acest an programeaza si un program special - "Transilvania mea - Imagini din interior si din exterior", ce cuprinde o selectie de productii romanesti si internationale de documentar si o serie de programe aditionale. De asemenea, vor exista si o selectie de documentare premiate de-a lungul anilor - "Best of Astra Film" -, ateliere de creatie, muzica si dans. Organizatorii (Studioul de film Astra - departament de antropologie vizuala al CNM Astra si de Fundatia Astra Film) anunta ca au inceput inscrierile, regulamentul regasindu-se la www.astrafilm.ro. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.