Dinamo a castigat marti seara primul meci al turneului de pregatire din Portugalia, 1-0 cu Uniao Leiria, echipa clasata pe locul patru in campionatul lusitan. Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Adrian Cristea (foto), in minutul 38. Reusita ex-
Dinamo a castigat marti seara primul meci al turneului de pregatire din Portugalia, 1-0 cu Uniao Leiria, echipa clasata pe locul patru in campionatul lusitan. Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Adrian Cristea (foto), in minutul 38. Reusita ex-ieseanului a fost si prima a dinamovistilor in acest cantonament, dupa doua partide de "seceta". Mircea Rednic a jucat in formula Lobont (71 Matache) - Blay, Smirnovs (46 Moti), St. Radu, Pulhac (64 C. Munteanu) - Ze Kalanga (46 Balace), Margaritescu (89 Alexe), Vranjkovic (40 Ropotan), Ad. Cristea (85 Homei) - Danciulescu (64 Mendy), Niculescu (82 L. Ganea). Vranjkovic a debutat la Dinamo, dar nu a jucat decat 40 de minute, deoarece s-a accidentat si a fost schimbat de Ropotan. Din acest motiv, mijlocasul bosniac a fost "sarit" de pe lista pe care Dinamo a inaintat-o la UEFA si pe care putea face trei modificari fata de sezonul de toamna. Cei trei "fericiti" sunt Bogdan Lobont, Silviu Balace si Maris Smirnovs, pe dinafara mai ramanand portarul Denis Romanovs si Sergiu Homei. La partida a asistat si Fernando Santos, antrenorul Benficai Lisabona, echipa pe care "cainii" o vor intalni in luna februarie in 16-imile de finala ale Cupei UEFA. "Dinamo este lider in campionatul Romaniei, dar Benfica, tinand cont de valoarea si de forma jucatorilor sai, are sanse mari de a trece de acest adversar. In plus, este o echipa ce poate surprinde, deci niciodata nu trebuie subestimata", a spus tehnicianul portughez pentru presa locala, laudandu-l in mod deosebit pe mijlocasul angolez Ze Kalanga. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.