Stadionul din Chisinau nu corespunde din punct de vedere tehnic. Programat la 7 februarie, meciul de verificare dintre nationala Moldovei si Steaua nu se va mai disputa. Ros-albastrii cerusera ieri ca partida sa aiba loc la Chisinau, in loc de Tirasp

Stadionul din Chisinau nu corespunde din punct de vedere tehnic. Programat la 7 februarie, meciul de verificare dintre nationala Moldovei si Steaua nu se va mai disputa. Ros-albastrii cerusera ieri ca partida sa aiba loc la Chisinau, in loc de Tiraspol, asa cum fusese stabilit initial, dar Stadionul Zimbru nu poate gazdui meciul.
Dorind ca intalnirea sa se dispute, Federatia Moldoveana a remis un fax pe adresa clubului Zimbru Chisinau, solicitand punerea la dispozitie a arenei. Numai ca oficialii gruparii respective au informat forul din Capitala ca, din cauza unor probleme legate de sistemul de incalzire a vestiarelor, stadionul nu poate gazdui confruntarea. Unul dintre motivele pentru care Steaua n-a dorit sa joace la Tiraspol l-a reprezentat si teama de posibilele accidentari care ar fi putut aparea pe gazonul sintetic al Stadionului Serif.
EXPLICATII. ""Am in fata hartia de la inginerul-sef care se ocupa de lucrarile de la stadion, in care scrie ca meciul nu se poate disputa la 7 februarie din motive tehnice. Sunt probleme la cazangerie si tocmai din acest motiv clubul nostru nu-si prevazuse nici un meci"", a declarat Zinaida Jioara, purtatorul de cuvant al clubului Zimbru Chisinau. Conducerea Stelei a remis ieri, pe site-ul oficial, un comunicat de presa prin care doreste sa lamureasca situatia: ""Cu toate ca prognozele meteo pentru saptamana viitoare aratau temperaturi in jur de 0 grade Celsius la Chisinau, Federatia Moldoveneasca de Fotbal a refuzat in permanenta ca meciul amical sa se dispute la Chisinau, invocand conditiile meteo nefavorabile. Conducerea FC Steaua a contactat clubul Zimbru Chisinau pentru perfectarea unei partide amicale pe Stadionul Zimbru, dotat cu instalatie de incalzire"". La 5 februarie, Zimbru pleaca intr-un cantonament la Antalya, astfel ca nu poate onora meciul.
PACIFISTI. Ofiterul de presa al Federatiei Moldovene de Fotbal, Vasile Vatamanu, a incercat sa aplaneze un posibil conflict: ""Am confectionat deja biletele de intrare, stabiliseram preturile si platisem biletele de avion pentru jucatorii din strainatate. Cu toate acestea, noi vrem sa fim pacifisti, nu vrem scandal"".

Stadion marit


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.