Poloarea, tratamentele chimice si alimentatia necorespunzatoare isi pun amprenta asupra parului care devine, mai ales in anotimpul rece, fragil si lipsit de stralucire. Ajuta-l cu tratamente naturiste preparandu-ti cateva masti la tine acasa. Pentru
Poloarea, tratamentele chimice si alimentatia necorespunzatoare isi pun amprenta asupra parului care devine, mai ales in anotimpul rece, fragil si lipsit de stralucire. Ajuta-l cu tratamente naturiste preparandu-ti cateva masti la tine acasa. Pentru par lipsit de stralucire: doua linguri de miere poliflora amestecate cu un galbenus de ou se intind uniform pe toata lungimea parului proaspat spalat. Se lasa sa actioneze 15 minute dupa care se samponeaza si se clateste. Pentru par uscat: 3 linguri ulei de ricin, o fiola de vitamina A, o fiola de vitamina E si un galbenus ,se amesteca si se aplica pe parul spalat. Se acopera cu un prosop si se lasa sa actioneze 30 min. Se spala si se clateste cu ceai de musetel. Pentru par degradat: incalziti o cana de ulei extra virgin de masline si masati-va parul pe toata lungimea. Acoperiti cu o folie din plastic si asteptati o ora inainte sa va samponati.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.