Presedintele ANS, Octavian Belu, a declarat pentru Mediafax ca se impun masuri dupa ce antrenorul Stefan Beregszaszy a recunoscut faptul ca el si fosta sa eleva, Maria Cioncan, au schimbat locul cantonamentului fara stirea federatiei. "FR Atletism es
Presedintele ANS, Octavian Belu, a declarat pentru Mediafax ca se impun masuri dupa ce antrenorul Stefan Beregszaszy a recunoscut faptul ca el si fosta sa eleva, Maria Cioncan, au schimbat locul cantonamentului fara stirea federatiei. "FR Atletism este o structura autonoma, privata. ANS nu poate interveni in activitatea sa, dar dupa tragedia petrecuta cu Maria Cioncan se impun niste masuri, nu penalizari, mai ales ca antrenorul si sportiva nu au anuntat FRA de faptul ca au schimbat locul de pregatire. FRA trebuie sa lamureasca aceste aspecte, atat pentru a arata ca-si controleaza activitatea, cat si pentru a preveni alte tragedii. In cazul Mariei a fost si mana destinului, dar si concursul mai multor factori nenorociti", a declarat Belu, adaugand ca a solicitat deja reglementarea transportului sportivilor pe viitor. In replica, presedintele FR Atletism, Ilie Floroiu, a spus ca nu poate lua masuri pana nu primeste o informare scrisa din partea antrenorului hunedorean. "Am vazut ce declaratii a dat in presa, dar eu astept sa vina la FRA si sa-mi prezinte totul in scris. Apoi, impreuna cu Biroul Federal, vom decide ce e de facut. Oricum, indiferent ce motive a avut, nu a fost corect sa nu ne anunte", a spus Floroiu, precizand totodata ca nu a discutat cu Beregszaszy nici despre renuntarea la functia de vicepresedinte al FRA. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.