Un fotbalist nigerian in virsta de 21 de ani, condamnat la moarte pentru trafic de droguri, a fost executat, ieri in Singapore, prin spinzurare, in ciuda apelurilor de clementa venite din tara sa si din partea ONU. In noaptea ce a precedat executiile
Un fotbalist nigerian in virsta de 21 de ani, condamnat la moarte pentru trafic de droguri, a fost executat, ieri in Singapore, prin spinzurare, in ciuda apelurilor de clementa venite din tara sa si din partea ONU. In noaptea ce a precedat executiile, aproximativ zece militanti si simpatizanti s-au strins in fata inchisorii si au aprins luminari in fata portretelor si tricoului fotbalistului.

Iwuchukwu Amara Tochi a fost arestat la 27 noiembrie 2004, pe aeroportul din Singapore, iar politia a gasit asupra sa 727 grame de heroina. Potrivit legislatiei din Singapore, orice persoana asupra careia se gasesc 15 grame de heroina, 30 g de cocaina sau 500 g de canabis este condamnata la moarte automat.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.