Rolling Stones este grupul muzical cu cele mai mari castiguri in 2006, 150,6 milioane de dolari, conform clasamentului realizat de revista americana Forbes.
Mick Jagger si colegii sai "nu vand foarte multe albume in acest moment, dar reusesc cu
Rolling Stones este grupul muzical cu cele mai mari castiguri in 2006, 150,6 milioane de dolari, conform clasamentului realizat de revista americana Forbes.
Mick Jagger si colegii sai "nu vand foarte multe albume in acest moment, dar reusesc cu usurinta sa atraga fanii la concerte", a scris Forbes, citata de Mediafax, explicand ca doar ultimul turneu al veteranilor rock-ului mondial, "A Bigger Bang", le-a adus castiguri de 138,5 milioane de dolari in 2006. Membrii trupei Rolling Stones sunt urmati in top de cuplul de muzica country Tim McGraw si Faith Hill, cu 132 de milioane de dolari, de trioul de muzica country Rascal Flatts, cu 110,5 milioane de dolari, de Madonna, cu 96,8 milioane de dolari, si de Barbra Streisand, cu 95,8 milioane de dolari.
Turneul "Confessions" i-a adus Madonnei 89,5 milioane de dolari, in timp ce Barbra Streisand, care s-a intors pe scena dupa turneul de adio, a castigat cate 4,5 milioane de dolari pentru fiecare dintre cele 20 de concerte sustinute in Statele Unite anul trecut. Pe cea de-a sasea pozitie in topul Forbes s-a situat cantaretul de muzica country Kenny Chesney (90,1 milioane de dolari), acesta fiind urmat de cantareata canadiana Celine Dion (85,2 milioane de dolari), de trupa de rock Bon Jovi (77,5 milioane de dolari), de canadienii de la Nickelback (74,1 milioane de dolari) si de Dave Matthews Band (60,4 milioane de dolari). (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.