Seres a declarat la intrare "ca dupa ce s-a intamplat in ultimele doua saptamani, nu mai mira nimic. Biletele, interviuri, iesiri la ore de maxima audienta". Referindu-se la eliberarea lui Stamen Stancev, Vadim Benyatov, Dorinel Mucea si Radu Donciu,
Seres a declarat la intrare "ca dupa ce s-a intamplat in ultimele doua saptamani, nu mai mira nimic. Biletele, interviuri, iesiri la ore de maxima audienta". Referindu-se la eliberarea lui Stamen Stancev, Vadim Benyatov, Dorinel Mucea si Radu Donciu, Seres a spus ca "nu tot ce zboara se mananca. Nu tot ceea ce spun procurorii este acceptat de instanta, ceea ce este un lucru bun". La iesirea de la audieri, Codrut Seres a declarat ca a vazut o parte din documentele la care se face referire in rezolutia de incepere a urmariri penale. El a mai spus ca a facut o solicitare de instiintare a continutului dosarului, cerere care a fost acceptata de catre procurori. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.