Antrenorul reprezentativei masculine de handbal a Romaniei, Lucian Rasnita, considera ca orice adversar din barajul pentru Euro 2008 este la fel de puternic. "N-am preferinte. Nu ma deranjeaza nici un adversar. E clar ca in aceasta faza vom avea oric
Antrenorul reprezentativei masculine de handbal a Romaniei, Lucian Rasnita, considera ca orice adversar din barajul pentru Euro 2008 este la fel de puternic. "N-am preferinte. Nu ma deranjeaza nici un adversar. E clar ca in aceasta faza vom avea oricum un adversar tare", sustine Rasnita, care va afla azi, dupa tragerea la sorti de la Viena, adversarul tricolorilor din meciurile de baraj pentru calificarea la turneul final din Norvegia. Conform EHF, Romania este repartizata in urna a doua valorica, alaturi de castigatoarele grupelor preliminarii, Belarus, Serbia, Elvetia, Muntenegru, Portugalia si Suedia, din prima urna fac parte Slovenia, Islanda, Ucraina, Polonia, Cehia si Ungaria, iar in urna a treia se regasesc echipele situate pe locul secund in preliminarii: Slovacia, Macedonia, Letonia, Olanda si Lituania. Echipele din prima urna vor fi trase la sorti cu cele din urna a treia, iar echipa ramasa din prima urna va juca impotriva unei grupari din urna a doua. Reamintim ca la turneul final sunt deja calificate Franta, Spania, Danemarca, Croatia, Germania, Rusia si Norvegia. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.