25 de contestatii, care ar putea deveni 26, au fost depuse la Centrul National al Cinematografiei referitor la concursul de proiecte de anul trecut, a declarat pentru NewsIn directorul Directiei generale creatie contemporana, diversitate culturala, D
25 de contestatii, care ar putea deveni 26, au fost depuse la Centrul National al Cinematografiei referitor la concursul de proiecte de anul trecut, a declarat pentru NewsIn directorul Directiei generale creatie contemporana, diversitate culturala, Demeter Andras. Acelasi oficial a refuzat insa sa dezvaluie numele contestatarilor. Pe lista acestora figureaza insa Radu Jude, Razvan Radulescu, Florin Serban si Tereza Barta (toate aceste contestatii fiind depuse de Ada Solomon), carora li se adauga Dumitru Budrala si Ileana Stanculescu. Hanno Hoffer nu a depus o contestatie, iar Mircea Daneliuc i-a scris ministrului o scrisoare de protest, dar nu stie daca producatorul sau a depus vreo contestatie propriu-zisa. Tot secreta ramine si componenta comisiei ai carei cinci membri vor evalua contestatiile. (A.O.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.