Actionarii Electroaparataj au aprobat, luni, reducerea capitalului social al societatii cu 7,6 milioane de lei, la 6,46 milioane de lei, conform Mediafax. Reducerea capitalului social de la 14 milioane de lei la 6,46 milioane de lei se va realiza pri
Actionarii Electroaparataj au aprobat, luni, reducerea capitalului social al societatii cu 7,6 milioane de lei, la 6,46 milioane de lei, conform Mediafax. Reducerea capitalului social de la 14 milioane de lei la 6,46 milioane de lei se va realiza prin anularea a 75,9 milioane de actiuni, cu valoare nominala de 0,1 lei. De asemenea, actionarii au hotarat si infiintarea a trei firme noi, in urma divizarii companiei.
Fondul de investitii Broadhurst va ramane, in urma acestei operatiuni, actionarul majoritar al societatii
Odata cu reducerea capitalului social, actionarii au aprobat proiectul de divizare a Electroaparataj, care va avea ca rezultat deschiderea a trei noi firme, respectiv ELJ Vatra, ELJ Real Estate si ELJ Platforma Titu. In primele noua luni ale anului trecut, compania a realizat o cifra de afaceri in valoare de 56,3 milioane de lei si a obtinut un profit net de 1,62 milioane de lei.
Pentru anul precedent, reprezentantii firmei au prognozat o cifra de afaceri mai mare cu 20% decat cea din 2005, cand aceasta a atins pragul de 65 milioane lei.
O treime din productia Electroaparataj este reprezentata de subansamble auto, vanzarile fiind orientate in special catre Automobile Dacia. Compania produce sisteme de climatizare, grupuri de racire si accesorii auto, fiind unul dintre furnizorii de componente pentru modelul Logan.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.