Atacantul rapidist Lucian Burdujan (23 de ani) a declarat ieri ca a ajuns la o intelegere de principiu cu patronul lui FC Arges, Cornel Penescu, pentru un transfer. "Am stabilit ceva cu FC Arges. Am discutat cu Penescu si ne-am inteles in principiu s
Atacantul rapidist Lucian Burdujan (23 de ani) a declarat ieri ca a ajuns la o intelegere de principiu cu patronul lui FC Arges, Cornel Penescu, pentru un transfer. "Am stabilit ceva cu FC Arges. Am discutat cu Penescu si ne-am inteles in principiu si la bani si la perioada. I-am cerut un salariu anual de 120.000 de euro si a fost de acord. Acum astept ca cele doua cluburi sa se puna de acord in privinta transferului meu. Sper sa nu se ceara o suma prea mare pe mine", a spus atacantul, care a mai fost ofertat la inceputul acestei luni si de FC Vaslui. Bursdujan sustine ca la Rapid s-a facut "aglomeratie" in departamentul ofensiv, avand in vedere ca odata cu venirea lui I. Ganea numarul atacantilor din lotul giulestean a crescut la sapte. "In ultimul timp s-a facut cam aglomeratie in atac si nu stiu cat voi putea juca. Pentru mine ar fi bine sa plec si sper sa se rezolve transferul ca sa pot sa joc. Deocamdata n-am vorbit cu Dorinel Munteanu, antrenorul lui FC Arges, dar am inteles ca ma vrea la echipa", a afirmat Burdujan. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.