Comisia de Disciplina a FR Baschet a fost extrem de pacifista, ieri, cand a dictat suspendarea pe doar sase luni a antrenorului Victor Bulancea, "batausul" din Giulesti primind si o amenda de 500 de euro pentru KO-ul aplicat arbitrului Mircea Serban.
Comisia de Disciplina a FR Baschet a fost extrem de pacifista, ieri, cand a dictat suspendarea pe doar sase luni a antrenorului Victor Bulancea, "batausul" din Giulesti primind si o amenda de 500 de euro pentru KO-ul aplicat arbitrului Mircea Serban. Din pacate, judecarea cu clementa a unui caz de o gravitate iesita din comun va aprinde si mai mult spiritele deja incinse, arbitrii fiind decisi sa nu se mai prezinte la meciurile Diviziei A pana nu li se vor asigura conditii de protectie. Pe de alta parte, arbitrul international Mircea Serban a depus la Circa nr. 19 de Politie o plangere impotriva antrenorului Victor Bulancea, prezentand si un certificat medical in care i se recomanda repaus total de sapte zile. In plus, medicii legisti i-au recomandat arbitrului FIBA sa efectueze de urgenta analize amanuntite la tomograf, precizand ca este posibil ca acesta sa fi ramas cu sechele deoarece si-a pierdut cunostiinta pentru cateva zeci de secunde dupa ce a receptionat din plin lovitura in barbie. Tot ieri, Bulancea a fost la sediul FRB pentru a spune ca regreta gestul incalificabil si si-a prezentat demisia din functia de antrenor al echipei Rapid.
(T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.