Zambon a prezentat decizia TAS, pe care FRF este obligata sa o puna in aplicare. Conform acestei decizii, palmaresul este detinut de SC FC Politehnica Timisoara SA, societate care ii apartine lui Zambon si care patroneaza echipa care evolueaza in Div
Zambon a prezentat decizia TAS, pe care FRF este obligata sa o puna in aplicare. Conform acestei decizii, palmaresul este detinut de SC FC Politehnica Timisoara SA, societate care ii apartine lui Zambon si care patroneaza echipa care evolueaza in Divizia C. Iancu, presedintele lui FCU Poli Timisoara Invest SA, a intervenit telefonic si l-a facut escroc pe Zambon, iar pe avocata acestuia a facut-o mincinoasa. "Trei lucruri am de zis. Unu: avem inregistrat numele la OSIM si avem dreptul sa il folosim. Doi: avem o decizie judecatoreasca definitiva a unei instante din Romania impotriva lui Zambon, care prevaleaza in fata oricarui tribunal sportiv de pe pamant sau de pe Marte. Trei: nu ne intereseaza jucatorii Srhoj si Abiodun. Deocamdata nu s-a hotarat nimic definitiv in cazul lor. Daca vom castiga, ii vom lua pe jucatori, daca va castiga FC National, le dam jucatorii daca vor jucatorii, daca nu, le dam banii pe ei", a spus Iancu, care a continuat: "Zambon este un escroc, iar avocata lui o mincinoasa!". Dupa ce avocata lui Zambon a precizat ca TAS este instanta suprema in viziunea FIFA, italianul i-a replicat lui Iancu. "Sa nu ma faci pe mine escroc, ca eu nu am facut nici o zi de puscarie, pe cand tu esti mai mereu pe acolo! Si spala-te pe dinti cand vorbesti cu mine, ca mie nu mi-e frica de tine", a spus Zambon.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.