Domnule Bivolaru, ce sanse are Mircea Sandu sa ajunga in Comitetul Executiv?
Eu am spus-o din toamna lui 2005, cand am plecat de la federatie, ca sansele sale sunt foarte mari. Imi mentin aceeasi parere, fiindca am aflat ca s-a facut o strategi
Domnule Bivolaru, ce sanse are Mircea Sandu sa ajunga in Comitetul Executiv?
Eu am spus-o din toamna lui 2005, cand am plecat de la federatie, ca sansele sale sunt foarte mari. Imi mentin aceeasi parere, fiindca am aflat ca s-a facut o strategie care, daca este respectata de toti cei care urmeaza sa voteze, i-ar da sanse, intr-adevar, de a fi ales. Intalnirea de la Bucuresti cu toti presedintii de federatii din estul Europei a fost benefica, mai ramane ca oamenii sa fie corecti si sa respecte ceea ce au promis. Din pacate, insa, eu am mai vazut intelegeri care apoi nu au fost respectate, se tradeaza si la acest nivel.
Contracandidatii din acest an ai lui Mircea Sandu nu mai sunt atat de cunoscuti si de importanti ca la alegerile precedente.
Da, este adevarat si asta, dar nu trebuie uitat ca sunt si candidati destul de puternici care provin din aceeasi zona geografica. Dupa parerea mea, ar fi trebuit sa mearga in bloc, pe un singur candidat al zonei. Ar fi avut mult mai multe sanse, dar problema e ca fiecare vrea sa ajunga el acolo si de asta ma tem.
Firma dvs. de consultanta internationala mai activeaza?
Da, continuam colaborarea cu Steaua, am semnat si un parteneriat si cu Dinamo, merge bine, clubul din Ghencea si-a externalizat relatiile internationale, de asta ne ocupam noi acum. La Dinamo avem o colaborare pe care am demarat-o cu vizita inspectorului pe stadioanele de la UEFA. Este o consultanta in vederea participarii in Liga Campionilor si, in special, a realizarii infrastructurii la nivelul cerut de UEFA. Speram ca in afara de vointa sa existe si capacitatea financiara de a duce proiectul la bun sfarsit pentru ca Dinamo sa joace meciurile pe stadionul propriu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.