Violenta inregistrata in ultima vreme in baschetul romanesc a escaladat cote inimaginabile, sambata, la finalul meciului dintre Rapid si CS Otopeni, castigat de oaspeti 77-72. Suparat ca a pierdut disputa din teren, antrenorul giulestean Victor Bulan
Violenta inregistrata in ultima vreme in baschetul romanesc a escaladat cote inimaginabile, sambata, la finalul meciului dintre Rapid si CS Otopeni, castigat de oaspeti 77-72. Suparat ca a pierdut disputa din teren, antrenorul giulestean Victor Bulancea a tabarat peste arbitrul international Mircea Serban, pe care l-a acuzat ca ar fi influentat scorul final. Din pacate, insa, tehnicianul alb-visiniilor nu s-a limitat doar la acuzele verbale, uitand pentru cateva momente ca este si pedagog, si l-a pocnit in barbie pe internationalul FIBA, culcandu-l la pamant pentru cateva zeci de secunde, spre stupefactia intregii asistente. Observatorul FRB, Nicolae Danetiu, a asistat consternat la faza de box petrecuta in fata mesei oficiale. "Totul s-a petrecut foarte rapid. Bulancea a venit spre arbitrul Mircea Serban si i-a dat un pumn in barbie fara alte comentarii", a spus Danetiu, care a inaintat, ieri, la FRB, un raport despre actul huliganic din Sala Rapid, adaugand ca, in agitatia creata, unul dintre suporteri a scos si un cutit! Azi, Comisia de disciplina a FRB va analiza scenele de razboi din Giulesti si va decide, cel mai probabil, excluderea din viata sportiva a antrenorului bataus. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.