Conform sursei citate, Basescu a spus ca scrisoarea trimisa de Tariceanu nu a fost "una foarte inspirata", insa presedintele s-a abtinut sa-l critice mai puternic pe premier. In interviu, Basescu apreciaza ca extrema dreapta din Romania nu este mai p
Conform sursei citate, Basescu a spus ca scrisoarea trimisa de Tariceanu nu a fost "una foarte inspirata", insa presedintele s-a abtinut sa-l critice mai puternic pe premier. In interviu, Basescu apreciaza ca extrema dreapta din Romania nu este mai puternica decat cea din alte state europene, gratie dezvoltarii economice si a cresterii standardelor de viata. Referindu-se la criticile de la Bruxelles, potrivit carora aderarea Romaniei la UE a permis consolidarea extremei drepte, prin intrarea in Parlamentul European a politicienilor din Partidul Romania Mare, presedintele a spus ca partidele extremiste nu sunt mai puternice in Romania decat in alte state europene, subliniind ca acestea au pierdut din puterea pe care o aveau in urma cu cinci ani, multumita progresului economic si a cresterii standardelor de viata. (O.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.