ITALIA, Serie A, etapa a 20-a * CRISTIAN CHIVU a fost integralist pentru AS Roma, 1-1 in deplasarea de la Livorno * VALI NASTASE a jucate toate minutele pentru Ascoli, 1-3 acasa cu Atalanta. Foundasul roman a primit un cartonas galben in minutul 32 *
ITALIA, Serie A, etapa a 20-a * CRISTIAN CHIVU a fost integralist pentru AS Roma, 1-1 in deplasarea de la Livorno * VALI NASTASE a jucate toate minutele pentru Ascoli, 1-3 acasa cu Atalanta. Foundasul roman a primit un cartonas galben in minutul 32 * PAUL CODREA a jucat toate minutele pentru Siena, 2-1 pe teren propriu cu Chievo. Internationalul roman a pasat decisiv la golul egalizator, reusit de Antonini, in minutul 66 * Suspendat, ADRIAN MUTU a lipsit din lotul Fiorentinei, care a pierdut, scor 1-3, pe terenul lui Inter.
CIPRU, Premier League, etapa a 17-a * ADRIAN MIHALCEA a marcat unicul gol al lui Aris Limassol, 1-4 in deplasare cu Omonia Nicosia. La oaspeti au mai jucat MIHAI STERE si LAURENTIU DINITA, iar la gazde a fost titular DANIEL BALAN.
TURCIA, Cupa, faza grupelor * GIANI KIRITA a fost integralist pentru Gazaintepspor, care a trecut pe propriul teren cu 1-0 de Sivaspor, reusind astfel calificarea in sferturile de finala ale competitiei * DANIEL PANCU (foto) a marcat un gol pentru Bursaspor, care a pierdut vineri cu 2-4 meciul din deplasare cu Kayseri. Ex-rapidistul a intrat pe teren in minutul 46, in locul lui Veli si a punctat in minutul 84. Tot la oaspeti, CORNEL FRASINEANU a intrat in joc in minutul 42, in locul lui Omer Aysan, jucatorul roman reusind sa paseze decisiv la primul gol al lui Bursa, reusit de Sinan in minutul 58. In urma acestui rezultat, Bursa a parasit Cupa Turciei.
GERMANIA, meci amical * LAURENTIU REGHECAMPF a marcat un gol pentru Energie Cottbus, care a castigat cu 2-1 meciul jucat pe teren propriu cu divizionara secunda Pasching. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.