Decizia Comisiei de apel a venit dupa ce suporterii au intrat pe teren la meciul cu Nancy.

Suporterii formatiei olandeze Feyenoord Rotterdam, renumiti pentru scandalurile in care sint implicati, au prejudiciat clubul batav cu o suma i
Decizia Comisiei de apel a venit dupa ce suporterii au intrat pe teren la meciul cu Nancy.

Suporterii formatiei olandeze Feyenoord Rotterdam, renumiti pentru scandalurile in care sint implicati, au prejudiciat clubul batav cu o suma intre un milion si doua milioane de euro, dupa ce Comisia de apel a UEFA a decis excluderea olandezilor din Cupa UEFA. Masura vine dupa ce partida disputata de Feyenoord la Nancy, pe 30 noiembrie 2006, a fost intrerupta aproximativ o jumatate de ora pentru a-i calma pe suporterii olandezi care au intrat pe teren. Initial, formatia invinsa de Rapid in precedenta editie de Cupa UEFA fusese amendata cu 200.000 de franci elvetieni, insa UEFA a facut apel. Pina in acest moment, forul continental nu a decis cine va intra in locul olandezilor, care trebuiau sa joace in faza saisprezecimilor contra englezilor de Tottenham Hotspur. Olandezii sustin insa ca vor ataca decizia Comisiei de apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), de la Lausanne, cu scopul de a obtine o anulare a deciziei Comisiei UEFA.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.