Luni soseste in Bucuresti delegatia comerciala italiana pentru a negocia noul acord comercial italo-roman.
Delegatia italiana va avea in frunte pe d-l Amedeo Giannini, directorul general al afacerilor comerciale cu strainatatea din Italia.
Domnul A. Giannini s'a dedicat de tanar studiilor juridice facandu-se numaidecat cunoscut in lumea universitara stiintifica italiana, in timp ce urma in mod stralucit cariera administrativa in ministerul de interne.
Imediat dupa razboi a fost chemat sa conduca Biroul Presei din Ministerul Afacerilor Straine si in cele din urma a fost numit secretar general al Conteciosului diplomatic.
Participa in ultimul timp la multe conferinte si congrese internationale, in special cu caracter juridic, devenind astfel o adevarata autoritate in domeniul dreptului international, in special cel privat.
Apoi guvernul fascist a utilizat activitatea sa in diverse domenii. A publicat numeroase studii de drept constitutional, administrativ, eclesiastic, intern, comercial, maritim, studii si tratate si relatiuni internationale. Insa domeniul in care si-a desfasurat cea mai mare activitate, mai cu seama in ultimii ani este dreptul aeronautic, caruia i-a dedicat numeroase publicatiuni.
La Bucuresti vor fi semnate si prelungite contractele comerciale romano - italiene in domeniul agriculturii si aeronautic.
ZIUA, 20 ianuarie 1939