Kanal D a intrat in faza de productie: il reactiveaza pe Garcea (foto), ii pun la pupitrul de stiri pe Dana Razboiu si pe Cosmin Cernat si difuzeaza emisiuni de divertisment marca Lazarov.

Debutul postului turcesc, parte din trustul Dogan, va avea loc la sfirsitul lunii februarie. Cei de la Vacanta Mare au inceput deja filmarile la productia omonima. Tot ei vor fi protagonistii unei productii noi, „Restaurant Europa", „o poveste inspirata dintr-un caz real, o drama casnica ce se petrece intr-un restaurant", dupa cum spune Irina Radu, director de productie la Kanal D.

Din grila de programe vor face parte si serialul „Chiquititas" si doua emisiuni de divertisment, ale caror formate apartin companiei lui Valeriu Lazarov. In prima, „Imprevizibilii", eroii sint copiii, iar cealalta, „Furori", este o emisiune muzicala, prezentata de Adrian Enache. „Vom avea si film, dar nu pe filme mizam", adauga Radu.

Exista insa si neclaritati in privinta grilei de programe. Intrebata care este situatia trupei „La Bloc", Irina Radu ne-a declarat: „«La Bloc» ar trebui sa raspunda la aceasta intrebare; din moment ce nu raspund, o fi vreun semn". De cealalta parte, Departamentul de Comunicare al PRO TV spune ca serialul se va difuza in continuare la postul din Pache Protopopescu, cu o noua serie, si ca formatul emisiunii este proprietatea MediaPro, prin urmare dreptul de difuzare ii apartine in totalitate. „Chiar daca a plecat Dragos Mostenescu, asta nu inseamna ca productia va fi abandonata si nu se va mai face", mai spune sursa citata.