Omonia a vrut sa-i pacaleasca pe giulesteni, cerind banii pentru macedoneanul Vlatko Grozdanovski inaintea vizitei medicale.

De ieri, e sigur: Vlatko Grozdanovski nu mai vine la Rapid. Motivul real al esecului acestei mutari il constituie pretentiile inacceptabile ale celor de la Omonia Nicosia: toti banii inainte de vizita medicala, iar aceasta sa se efectueze in Cipru. „Nu stiu de ce vorbeste Mazurakis despre problemele financiare care au facut ca transferul sa nu se mai realizeze. Rapid a fost de acord sa plateasca 325.000 de euro, cu 70.000 mai mult decit clauza de reziliere pe care o avea macedoneanul", a declarat ieri Grigore Sichitiu, directorul tehnic al Rapidului.

Amicale cu nordici

Ieri dupa-amiaza lotul lui Razvan Lucescu a plecat spre Insulele Canare, pentru o perioada de zece zile. Rapid va juca doua amicale tari, cu norvegienii de la Rosenborg (miercuri, 20.30, transmis de TV Sport de la 21.00), iar vineri cu Brondby ( 18.30, TV Sport). Pentru turneul din Canare mai este prevazut si un amical cu o echipa din Liga a doua spaniola. Inaintea plecarii, Lucescu jr. a dezmintit conflictul dintre Ganea si Maldarasanu.