„Iarta-ma!" a parasit TVR, dupa sapte ani de colaborare. Emisiunea produsa de Valeriu Lazarov se va difuza, din luna martie, in prime time, la Romantica.

Conducerea Televiziunii publice nu a considerat audienta mare, pe care o inregistra emisiunea „Iarta-ma!", un factor determinant pentru continuarea colaborarii: „Era momentul sa facem o schimbare pe acel tronson, lunea, dupa sapte ani in care «Iarta-ma!» a detinut suprematia in prime time, in aceasta zi a saptaminii. Am aratat prin mai multe decizii ale noastre, in ultimul timp, ca nu ne intereseaza numai audienta, ci ne dorim programe care sa respecte misiunea de post public si care, in ultima instanta, vor aduce TVR-ului inapoi un public tinar pe care, poate, si l-a indepartat in ultimii ani", justifica Tudor Giurgiu, presedinte-director general al TVR, renuntarea la „Iarta-ma!".

Teo, multumita de achizitie

„Iarta-ma!" si-a gasit imediat un loc in grila postului Romantica, formatul fiind achizitionat de Trustul Realitatea Media. „Noua ne placea formatul - tuturor ne placea, de ce sa nu recunoastem, doar audientele o confirma -, iar domnul Lazarov nu a stat in calea fericirii noastre. Intre Raluca Moianu si mine e o prietenie mai veche, pe care nu am aratat-o in public pina acum, pentru ca nu am avut ocazia. Nu-mi amintesc exact data cind am convenit asupra tuturor detaliilor contractuale si nu as vrea sa gresesc. Nu de mult, oricum. Negocierile au fost o experienta minunata, sper ca asa sa mearga si de acum inainte. Nu-l cunosteam pe domnul Lazarov, a carui logica si flexibilitate in gindire mi s-au parut pe masura faimei sale de creator de televiziune", ne-a declarat Teo Trandafir, director Romantica.

Suma pentru care s-a batut palma pare a fi una consistenta. „Emisiunile bune sint si scumpe. Regulile televiziunii sint clare: cu cit vrei un produs mai bun, mai performant, un prezentator mai inspirat si relaxat, cu atit trebuie sa fii dispus sa investesti mai mult. Si asta repede, ca e cererea mare", adauga ea.

Emisiunea se va difuza tot in prime time, dar nu s-a stabilit inca in care zi a saptaminii. Conform spuselor lui Teo, „Raluca Moianu considera insa ca ar trebui, impreuna cu domnul Lazarov, sa facem citeva schimbari."

Moianu: la televiziune noua, contract nou

Potrivit Ralucai Moianu, contractul incheiat de ea cu Lazarov expira astazi, 15 ianuarie. „Va urma o perioada de intilniri, de discutii si negocieri. Raluca Moianu are dreptul sa aleaga cea mai buna oferta care i se face!", ne-a declarat prezentatoarea emisiunii.

Tintele Romantica

Pentru moment, este sigur faptul ca Valeriu Lazarov va mai produce la Romantica o telenovela. „Ideea telenovelei mi se pare originala si proaspata, mai ales pentru tinta principala a postului: femeile mature, cu familii si cu responsabilitati. Pe ele vrem sa le distram, sa le deconectam, sa le multumim. Telenovela aceasta isi va propune exact ce v-am spus", spune Teo. Aceasta nu ascunde ca i-ar placea sa lucreze cu Mircea Radu: „Nu mi-o luati in nume de rau, dar mi se pare un prezentator minunat, un om cu mare umor si cu un suflet la fel de mare. Il cunosc personal si pot proba cele spuse". La rindul ei, Teo va prezenta un show la postul pe care il conduce, dar deocamdata tine in secret amanuntele legate de acesta.