Fosta glorie a Rapidului a ajuns ieri la Spitalul Militar, unde a efectuat o coronografie.

Inima ii da bataie de cap fostului portar al Rapidului si al echipei nationale Rica Raducanu, in virsta de 61 de ani. Dupa ce la sfirsitul luni
Fosta glorie a Rapidului a ajuns ieri la Spitalul Militar, unde a efectuat o coronografie.

Inima ii da bataie de cap fostului portar al Rapidului si al echipei nationale Rica Raducanu, in virsta de 61 de ani. Dupa ce la sfirsitul lunii noiembrie a fost internat la Spitalul CFR 2 din cauza unui accident vascular cerebral provocat de un cheag de grasime, Raducanu a ajuns din nou la spital.

Fosta glorie alb-visinie s-a prezentat ieri-dimineata la Spitalul Militar Central pentru un control cardiologic amanuntit, pentru a se depista daca cheagul de grasime s-a deplasat spre inima sau daca este vorba despre un cheag de singe.

Desi in ultimele luni a urmat un tratament medicamentos si a evitat grasimile, nivelul colesterolului sau a ramas destul de ridicat, drept pentru care medicii pun noua problema pe seama aceluiasi cheag de grasime. Raducanu a fost supus ieri unei coronografii, o investigatie a vaselor de singe care alimenteaza inima. Aceasta a durat maximum 50 de minute si s-a efectuat sub anestezie. In functie de rezultatul analizelor, medicii vor decide astazi daca il vor opera sau nu pe fostul fotbalist.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.