"Punctual, daca mie imi facea aceste reprosuri Bodu, cred ca intai il bateam si pe urma il dadeam afara" - Vasile Blaga, ministru de Interne
Basescu a intervenit in cercetari
"Am atentionat ministrii Cabinetului sa fie atenti ce si
"Punctual, daca mie imi facea aceste reprosuri Bodu, cred ca intai il bateam si pe urma il dadeam afara" - Vasile Blaga, ministru de Interne
Basescu a intervenit in cercetari
"Am atentionat ministrii Cabinetului sa fie atenti ce si cu cine vorbesc la telefon, pentru ca deja aveam semnale de la servicii cu privire la discutii care nu erau in regula"
Iliescu refuzat la partid
Presedintele de onoare al PSD a reluat ieri propunerea ca partidul sa sustina un guvern de uniune nationala sau unul format din tehnocrati, insa aceasta varianta a fost respinsa.
Unde s-a aflat arhiva speciala a Securitatii
Arhiva informatizata a DSS s-a infiintat inca din 1971, ultimul sector fiind cel de langa Biserica Kretulescu.
Pedepsele nu sunt stipulate
"Modul in care insulta si calomnia sunt pedepsite tine strict de vointa legiuitorului, nicidecum nu este stipulat de Constitutie" - Renate WEBBER
VORBA ANALISTULUI
"Domnul Basescu are doua trasaturi de caracter care, pentru un om politic, constituie defecte grave: imprevizibilitatea si impetuozitatea" - Radu PORTOCALA
Securistii din economie si politica
Ofiteri ai fostei Securitati sunt mai degraba activi in economie sau in politica, decat in SRI, a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei austriece Profil, presedintele Traian Basescu.
Orban a jurat pe albastru
Comisarul Leonard Orban s-a angajat, ieri, "solemn", in fata Curtii Europene de Justitie, sa isi exercite functia "in interesul general al comunitatii" europene.
Casa amanetata pentru teatru
"Eu mi-am amanetat de trei ori casa de-a lungul timpului ca sa fac Festivalul
International de Teatru de la Sibiu" - Constantin Chiriac.
Probe diferite
Testele-grila vor fi intocmite separat pentru motociclisti si pentru celelalte categorii de conducatori auto - Dumitru Jianu, seful Directiei Politiei Rutiere din cadrul IGPR.
Norme nerespectate
In cazul in care normele de autorizare s-ar respecta cu adevarat, doar 1% dintre spitalele din Romania ar putea sa functioneze.
Fumatul pe moarte
Romanii nu vor mai avea voie sa fumeze in spitale, scoli, cladiri administrative,
dar nici in baruri si restaurante.
BBB minus politic
Ratingurile Romaniei nu sunt amenintate, deoarece calificativul "BBB minus", acordat pentru datoriile in valuta, reflecta deja problemele politice, conform Standard & Poor's.
Rednic il testeaza azi pe But
Absent de la amicalul cu Guimaraes, rusul de 29 de ani a fost anuntat de antrenorul lui Dinamo ca va juca diseara in partida cu Lokomotiv Moscova.
"Fidel Castro a murit"
Un virus informatic cu textul "Fidel Castro a murit" se propaga rapid pe Internet si ar putea infecta mii de computere, a avertizat, ieri, asociatia internautilor spanioli


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.