Politistii il ancheteaza in prezent pe iubitul acesteia, care se afla in spital dupa o tentativa nereusita de suicid. Barbatul incercase sa se omoare aruncandu-se de pe un pod situat deasupra unei autostrazi, dar a scapat nevatamat, sucindu-si doar o glezna. Anchetatorii au confirmat ca acesta a fost retinut pentru interogatoriu.
Colegele lui Trudy Webb au marturisit ca printre clientii acesteia, care o plateau cu patru mii de dolari pe noapte, se numarau superstaruri rock sau fotbalisti din Prima Liga engleza.
O alta prostituata, pe nume Amber, in varsta de 27 de ani, a povestit ca Trudy era o blonda rapitoare de 30 de ani care "facea toti banii, era preferata tuturor. Mi-a povestit odata cine sunt clientii ei si am fost uluita. Nume celebre, sportivi, cantareti, actori, milionari".
Trudy, care se prezenta ca o sosie a manechinului Caprice, pretindea ca s-a culcat cu o mie de barbati si femei in decursul celor opt ani de cariera, mai ales ca in urma cu sase ani isi crease propria agentie de escorta. Pe site-ul sau, ea se descria ca "o blonda glamour, star al filmelor pentru adulti".
Amber a mai povestit ca "Trudy avea clienti din intreaga lume - oameni de afaceri arabi, baieti bogati de oras si bancheri de seama. Cu toate acestea, sincera sa fiu, nu ma surprinde ca a fost ucisa. Clientii mei imi spuneau ca din toate fetele ea era cea mai "murdara", cea mai lipsita de prejudecati. Facea absolut orice... cine stie ce s-o fi intamplat acolo".
Anchetatorii incearca acum sa descopere autorul crimei si au prelevat probe atat din apartamentul acesteia, cat si din BMW-ul sau decapotabil. Proprietara care inchiriase locuinta celor doi a declarat Politiei ca tanara pereche se mutase cu doua luni in urma si ca pareau a fi "foarte indragostiti". Un alt vecin este de parere ca "Nick era foarte posesiv, dar nu in sensul rau al cuvantului, adica nu facea scene de gelozie". Parintii lui Trudy o aveau in grija de fiica acesteia, Sinead, de zece ani (care invata la o scoala prestigioasa din oras). Ei au povestit ca stiau ca fiica lor era dama de companie adica le spunea ca iese in oras cu diversi barbati, dar atat. (D.M.)