Plecat la tratament, seful interlopilor brasoveni a uitat sa se intoarca dupa gratii
Unul dintre cei mai periculosi infractori din tara, Florin Comanaru, zis Bostoaca, urmarit general pentru ca nu s-a mai intors in penitenciar dupa ce i-a fost
Plecat la tratament, seful interlopilor brasoveni a uitat sa se intoarca dupa gratii
Unul dintre cei mai periculosi infractori din tara, Florin Comanaru, zis Bostoaca, urmarit general pentru ca nu s-a mai intors in penitenciar dupa ce i-a fost intrerupta pedeapsa pe motive medicale, a fost prins, luni seara, la Brasov. Bostoaca, capul lumii interlope brasovene, a fost incarcerat in 22 februarie 2003 la Penitenciarul Aiud fiind condamnat pentru mai multe infractiuni. Magistratii au decis intreruperea pedepsei, in perioada 24 iulie - 24 octombrie 2006, pentru ca acesta sa se opereze de coxartroza, el fiind internat in perioada 4 - 23 octombrie la Spitalul Judetean Brasov. Pentru ca a "uitat" sa revina la penitenciar pe 24 octombrie, unde mai avea de ispasit 3 ani si jumatate de inchisoare, Comanaru a fost dat in urmarire generala. Acesta s-a ascuns intr-o clinica privata din tara, locul fiind pastrat secret de catre familie "pentru siguranta" sa, precizeaza Mediafax. Luni, politistii brasoveni au obtinut informatii ca Florin Comanaru se afla, impreuna cu prietena sa, Elena Hrusca, la un restaurant din statiunea Paraul Rece, unde ar fi ajuns cu o masina inmatriculata in Italia. Aproximativ 50 de politisti au fost mobilizati si au format un filtru pe DN 1, blocand, totodata, si drumul care duce la Paraul Rece. Bostoaca a fost retinut in zona Poiana Tapului, iar surse din Politie au declarat ca acesta nu a opus nici un fel de rezistenta. Florin Comanaru a fost condus, luni seara, la penitenciarul Codlea, iar ieri dimineata a fost transferat la Penitenciarul Aiud, pentru a-si ispasi restul pedepsei. (O.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.