"Cornexi Alcoa este o echipa imprevizibila. La meciul retur trebuie sa fim vigilenti, pentru ca de foarte multe ori unguroaicele au intors rezultatele in meciuri importante din competitiile europene", avea sa declare Tadici la putin timp dupa ce Oltc
"Cornexi Alcoa este o echipa imprevizibila. La meciul retur trebuie sa fim vigilenti, pentru ca de foarte multe ori unguroaicele au intors rezultatele in meciuri importante din competitiile europene", avea sa declare Tadici la putin timp dupa ce Oltchim Rm. Valcea a obtinut o remiza importanta in fief-ul galonatei grupari maghiare. De altfel, jucatoarele noastre au fost la un pas de victorie, conducand ostilitatile in marea majoritate a timpului de joc, gratie evolutiilor foarte bune ale extremei Elisei-Ardean (11 goluri), dar si ale lui Galca si Maier (cate 5 goluri). Si cum returul se va juca pe data de 14 ianuarie in Sala Sporturilor "Traian" din Rm. Valcea, echipa pregatita de Gheorghe Tadici are prima sansa la calificarea in optimile de finala ale Cupei Cupelor, mai ales ca se va intari si cu Roxana Gatzel, careia ii expira chiar in aceeasi zi suspendarea de sase luni dictata de forul european de specialitate, pentru dubla semnatura, cu gruparea din Zavoi si cu HC Leipzig. Tot sambata, o alta reprezentanta a Ligii Nationale, "U" Jolidon Cluj, si-a asigurat calificarea in optimile de finala ale Challenge Cup, dupa ce a dispus lejer de CS Madeira, cu scorul de 37-25 (19-16), in prima mansa a turului trei, partida retur disputandu-se, aseara tarziu, tot in Portugalia, in vreme ce campioana Rulmentul Brasov si-a asigurat calificarea in aceeasi faza, dar in Cupa EHF, dupa ce a trecut, in deplasare, de echipa daneza FCK Handbold Kopenhagen, cu 29-24 (16-11). Din pacate, tot ieri, vicecampioana HC Zalau a cedat pe teren propriu in fata formatiei VSC Debrecen, cu scorul de 31-22 (16-12), si si-a spulberat sansele de accedere in urmatoarea faza a Cupei EHF.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.