Dinamo a renuntat in aceasta vacanta la Cosmin Pascovici, jucator care a semnat ieri o intelegere pe trei ani si jumatate cu UTA. Felul in care a fost indepartat fotbalistul din Stefan cel Mare este unul destul de putin elegant, tinand cont de proble
Dinamo a renuntat in aceasta vacanta la Cosmin Pascovici, jucator care a semnat ieri o intelegere pe trei ani si jumatate cu UTA. Felul in care a fost indepartat fotbalistul din Stefan cel Mare este unul destul de putin elegant, tinand cont de problemele pe care le-a avut Pascovici, cu fiul sau, de numai doi ani, operat pe creier de mai multe ori in aceasta toamna. Conducerea dinamovista nu a pierdut nici un prilej sa iasa in fata, anuntand ca va plati oricat este nevoie pentru ca Denis Pascovici sa treaca peste problemele mediale, jucatorii din "Groapa" i-au dedicat colegului lor victoria din derby-ul cu Steaua, insa odata incheiat turul de campionat lucrurile s-au schimbat.
"Sper ca acest sut in fund sa fie un pas inainte. Sunt putin suparat si dezamagit pentru ca am avut problemele cunoscute de toata lumea si am crezut ca voi gasi putina intelegere din partea unora. Imi pare rau ca nu voi castiga titlul de campion cu Dinamo, dar mai sunt multe meciuri si vreau sa le spun fostilor mei colegi sa aiba grija, sa fie foarte atenti. Inclusiv la UTA. Nu-mi trebuie nici o medalie, nu am nevoie de medalii nemeritate. Eu am jucat doar doua meciuri intrerupte. Sper ca UTA sa devina o echipa de temut. Am inteles ca anul acesta obiectivul este insa salvarea de la retrogradare, poate in doi ani ridicam si noi capul", a declarat ieri Pascovici. "La Dinamo, sincer, nu mai vreau sa revin. Am fost de doua ori, daca vin si a treia oara e ca in poveste. Sa speram ca le voi da goluri, ii asteptam la Arad. Ei m-au luat pentru ca le dadeam multe goluri, dar n-am avut cum sa demonstrez asta si aici pentru ca nu mi s-a dat nici o sansa. Am inteles ca Mircea Rednic a facut lotul si nu m-a vrut. Nu am vorbit cu el, dar este exclus sa fie un alt caz Catalin Munteanu, sa revin la Dinamo. Poate daca aveam si eu rezultatele lui din teren, poate se razgandeau, dar asa...", s-a destainuit jucatorul care a lipsit la multe meciuri ale dinamovistilor pentru ca a fost alaturi de fiul sau la Paris. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.