Conducerea Jiului Petrosani a confirmat ca aproximativ 30 de jucatori din strainatate vor sa dea probe de joc la echipa antrenata de Marin Tudorache (foto). "Avem CV-uri si casete de joc cu acesti jucatori si urmeaza sa-i vedem la treaba cand echipa
Conducerea Jiului Petrosani a confirmat ca aproximativ 30 de jucatori din strainatate vor sa dea probe de joc la echipa antrenata de Marin Tudorache (foto). "Avem CV-uri si casete de joc cu acesti jucatori si urmeaza sa-i vedem la treaba cand echipa isi va relua pregatirile", au spus oficialii "minerilor". Printre jucatorii care vor veni la probe se afla si doi camerunezi si un portar din Serbia. Jiul isi va relua pregatirile pe data de 10 ianuarie, iar pe data de 8 februarie echipa va pleca in Antalya intr-un stagiu de pregatire de 10 zile si va juca 7 meciuri amicale cu echipe din Romania, Ucraina si Coreea de Sud. Antrenorul principal al Jiului, Marin Tudorache, le-a dat putine sanse celor care vor veni la probe: "In general este foarte greu sa aduci jucatori de afara. In primul rand e vorba de bani si apoi e vorba de comunicarea cu ei, care este greoaie. Noi am mai avut tentative de a aduce fotbalisti straini, dar care nu s-au adaptat. Si mai este si problema climei de la noi din tara. Spre exemplu, jucatorii africani se adapteaza mai greu frigului de noi. Stiu ca cei din conducerea clubului s-au interesat de un portar sarb, dar, sincer, nu sunt de acord", a spus Tudorache. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.