Un sofer turbulent a fost impuscat dupa ce a accidentat grav un politist in orasul Borsa, judetul Maramures. Marti noaptea, Daniel T. (34 ani) a refuzat sa opreasca la semnalul unei patrule, formata dintr-un echipaj al Politiei Rutiere si unul al Pol
Un sofer turbulent a fost impuscat dupa ce a accidentat grav un politist in orasul Borsa, judetul Maramures. Marti noaptea, Daniel T. (34 ani) a refuzat sa opreasca la semnalul unei patrule, formata dintr-un echipaj al Politiei Rutiere si unul al Politiei de Frontiera. Potrivit biroului de presa al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Maramures, incidentul a avut loc pe DN 18. Soferul a fugit la vederea politistilor si a intrat cu masina pe una din strazile inguste ale orasului, fara sa realizeze ca drumul este infundat. Doi dintre agenti au fugit, pe jos, dupa el. Incoltit de oamenii legii, soferul a intors masina si intrat in plin intr-unul dintre politisti. Acesta a fost zdrobit intre masina si un zid de beton. Extrem de nervos, individul a coborat din masina si a inceput sa-l loveasca pe agent cu pumnii si picioarele. Cel de al doilea agent l-a somat pe Daniel T. sa se opreasca dar acesta din urma a devenit mai agresiv si, dupa ce l-a injurat si l-a amenintat, s-a indreptat catre politist. Dupa ce a tras un foc de arma in aer, agentul l-a impuscat pe agresor in abdomen. Politistul ranit a ajuns la spital in stare grava cu leziuni abdominale si ale picioarelor. La randul lui, Daniel T. a fost internat la Spitalul Orasenesc Borsa. Amandoi au fost operati, dar starea politistului s-a agravat si a fost transportat la Spitalul din Baia Mare. Soferul turbulent, originar din comuna Poianile de sub Munte, este cercetat pentru tentativa de omor si ultraj.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.