Florin Ungureanu, fostul subprefect de Iasi, a lasat un mesaj inregistrat pe reportofon, in care anunta ca se sinucide.

Amanunte socante in cazul mortii subprefectului de Iasi, Florin Ungureanu. Dupa ce zile la rind politia a cautat un
Florin Ungureanu, fostul subprefect de Iasi, a lasat un mesaj inregistrat pe reportofon, in care anunta ca se sinucide.

Amanunte socante in cazul mortii subprefectului de Iasi, Florin Ungureanu. Dupa ce zile la rind politia a cautat un raspuns la gestul disperat facut de Florin Ungureanu de a-si curma viata, familia a descoperit un ultim mesaj lasat de fostul subprefect. Mesajul a fost inregistrat cu ajutorul unui reportofon de Florin Ungureanu doar cu citeva minute inainte sa se sinucida.

Se aude arma

Aparatul a fost descoperit in urma cu doua zile de sotia sa, Oana Ungureanu, intr-una dintre posete. In mesaj, Florin Ungureanu cere iertare de la familie si spune ca s-a hotarit sa recurga la acest gest pentru ca familia sa sa nu-l perceapa ca pe o povara. Pe fundalul inregistrarii se aude cum subprefectul isi pregatea arma cu care urma sa-si curme viata.

Florin Ungureanu avea 44 de ani, era proaspat recasatorit si avea doi copii. Cu trei saptamini inainte de sinucidere, Florin Ungureanu primise diagnosticul de suspect de cancer ganglionar. La doua saptamini, acestuia i-au fost extirpati doi ganglioni din zona gitului. Fara a mai astepta rezultatele finale ale biopsiei, in urma cu o saptamina, Florin Ungureanu s-a sinucis cu pusca de vinatoare in-tr-o anexa a locuintei sale din Miroslava, Iasi. Rezultatele biopsiei urmeaza sa fie anuntate astazi.

Descarca mesajul inregistrat de Florin Ungureanu


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.